nyt tag, tagkonstruktion

Nyt tag på dit hus?

Ny tagkonstruktion til dit hus?

Går du og overvejer at få nyt tag på dit hus, om det er renovering, ombygning eller en tilbygning, kan du her se eksempler på opgaver AJ Entreprise har løst for kunder, rundt omkring på Sjælland. AJ Entreprise har lang tids erfaring med tagkonstruktioner, om det er tegl, tagplader, kviste, karnapper, ovenlysvinduer osv.

Ring til Anders på 23 84 42 58 og hør nærmere, hvis du vil have os til at løse opgaven med din nye tagkonstruktion. AJ Entreprise løser alle slags opgaver og lytter altid til dine ønsker. Vi kommer gerne hjem til dig, for en uforpligtende samtale, samt gode råd og løsninger til lige netop dit hus.

Anne og Leif fik nyt, sortglaseret tegltag og en flot kvist i sommeren 2013:EFTER! August 2013

Klaus fik nyt tag på sine stalde i sommeren 2014:Nyt færdigt ståltag på Stutteri Atterupgaard, Midtsjælland

Charlotte og Claus fik nyt tag på deres stalde i 2014:Så er stalden færdig, med 4 hestebokse, nye staldøre og nyt ståltag.

Camilla og Henrik i Næstved fik lagt nye tegl, bygget kvist og hems i sommeren 2016:

Vil du følge vores arbejde, så tjek vores facebook-side AJ Entreprise

Totalentreprise? Se her:

Overvejer du at bygge helt nyt hus, så kan AJ Entreprise også hjælpe med dette. Vi løser ikke kun tømreropgaver, men graver og støber også grund og bygger hele huse, hvis du har behov for en totalentreprise. AJ Entreprise har mange gode samarbejdspartnere, inden for murerfaget, entreprenører/kloakmestre, malere, elektrikere og VVS.

Vi har intet speciale – vi kan det hele!

Jeg hedder Anders Jensen, er faglært landmand og autodidakt tømrer og startede i juli 2010 mit eget firma AJ Entreprise, efter at have været ansat i to forskellige tømrervirksomheder gennem sammenlagt 5 år. Jeg kan løse alle opgaver inden for tømrerfaget, men er også behjælpelig med mange andre slags opgaver, så som anlægsarbejde, stålkonstruktioner og specialopgaver. Lige meget hvad du skal have lavet, så er jeg manden til at løse opgaven. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.